Belettering en stickers

Je kunt het zo gek niet verzinnen of ik maak het voor je. Naam in Beeld snijdt en print van klein tot groot. Wil je één kleur ‘of meerdere? Stickers op rol of vel? Geen probleem. Maar ook losse stickers of snijteksten zijn mogelijk. Van ontwerp to einderesultaat, alles is in (mijn) goede handen.

Klik hieronder op een optie voor meer informatie.

 

Stel je eens voor. Jouw eigen bedrijf op de (bedrijfs)auto. De makkelijkste manier van reclame maken want overal waar je rijdt, is jouw bedrijf te zien. Of het nu gaat om een klein logo/uiting of over het totaal inpakken (wrappen) van het voertuig. Voor al deze mogelijkheden ben je bij mij aan het juiste adres.

Met raambelettering breng je snel jouw boodschap over. Dat geldt voor de bedrijfsnaam en logo maar ook een campagne breng je op deze manier snel onder de aandacht. Raambelettering is zowel binnen als buiten mogelijk en ook te gebruiken als je bijvoorbeeld meer privacy wilt. In dat geval gebruiken we folie waar je niet doorheen kunt kijken.

Reclameborden zie je overal om je heen. Stel je eens een winkelstraat voor zonder! Vaak worden reclameborden gebruikt langs sportvelden, aan gevels, op bouwplaatsen of ter aanduiding van geleverde diensten. De borden zijn er in diverse materialen, diktes en maten.

 

Je denkt misschien niet direct aan stickers om jouw bedrijf of dienst te promoten maar de mogelijkheden zijn eindeloos. Van klein tot groot en in elke vorm die je wenst: rond, rechthoekig of in contour gesneden. Stickers worden zowel permanent als tijdelijk aangebracht.

Snijteksten worden ook wel plakletters genoemd. Dat komt omdat deze stickers uit allemaal losse letters bestaan. Snijteksten zoals losse letters, cijfers en logo’s worden gesneden uit zelfklevend vinyl en kunnen op vele ondergronden worden aangebracht.

Met lichtreclame zorg je ervoor dat het bedrijfspand dag en nacht gezien wordt. Op die manier breng je de bedrijfsnaam echt onder de aandacht. Met lichtreclame wordt het bedrijfspand verlicht met ledschermen, lichtgevende elementen of hightech lichtobjecten. Een nieuwe reclameboodschap breng je met lichtreclame doeltreffend onder de aandacht. Ook met gevelreclame, lichtmastreclame en een duidelijke bewegwijzering bereik je meer bezoekers en creëer je een grotere bekendheid.

Gevelbelettering is een chique vorm van signing en is er in veel soorten en maten. Er is een breed assortiment aan gevelletters en freesletters voor binnen en buiten. De gevelletters worden direct op de gevel gemonteerd maar ook met behulp van afstandhouders. Gevelletters zijn verlicht of onverlicht.

Een vloerstickers is ideaal om belangrijke punten (point of sale) in de winkel of bedrijf onder de aandacht te brengen. Vloerstickers zijn een veelgebruikte toepassing in winkels, beurzen of tijdens evenementen. Denk ook eens aan bewegwijzering of gebruik vloerstickers om bezoekers te waarschuwen voor bijvoorbeeld heftrucks. Een hele vloer kleed je aan met onze vloerstickers en natuurlijk zijn ze na een actie makkelijk te verwijderen.