Van logo-ontwerp tot een hele (nieuwe) huisstijl

Met mijn werk als grafisch ontwerper geef ik jouw bedrijf een eigen identiteit. Een huisstijl straalt de eigenheid van een bedrijf uit en bestaat uit diverse onderdelen, denk aan logo’s en uitingen in een specifieke vorm, kleur en lettertype. Voor de herkenbaarheid is het belangrijk dat die diverse onderdelen zoals briefpapier of een autobelettering op elkaar afgestemd zijn.
Ik bewaak de huisstijl zodat alles in de toekomst op elkaar afgestemd blijft.

Drukwerk
Voor het ontwerp van drukwerk (briefpapier, bedrijfsbrochure, visitekaartjes enzovoort) kun je bij mij terecht. Er zijn ontelbaarde papiersoorten en druktechnieken en ieder soort heeft weer zijn eigen uitstraling. Ik adviseer je graag.

Doordat Naam in Beeld regelmatig zaken doet met drukkers breng ik jouw drukwerk bij de juiste drukker onder waardoor je een goede kwaliteit en de juiste prijs krijgt.