Vlaggen

Een vlag is een goede blikvanger, een feestelijk visitekaartje waarmee je in een oogopslag de aandacht trekt. Vlaggen zijn er in alle soorten en maten en met elk hun specifieke eigenschap en functie en voor alle weersomstandigheden. Zo zijn er banieren, beachflags, gevelvlaggen en nog veel meer.
Maar welke vlag kan je nu het beste gebruiken? Neem contact met mij op dan leg ik het je graag uit.

Spandoeken

Spandoeken vallen op. Of ze nu grappig of informatief zijn. Daarom is een spandoek ook een uitstekend middel om reclame voor jouw bedrijf te maken. Je brengt op een eenvoudige en leesbare manier de gewenste boodschap over aan de consument. De creatieve mogelijkheden van spandoeken zijn eindeloos.

Spandoeken worden stevig opgespannen in een aluminium frame en zijn bestand tegen weer en wind. Spandoeken kunnen in nagenoeg ieder gewenst formaat worden uitgevoerd en zijn in vele opstellingen te monteren: vrijstaand op stellage of tegen de gevel, op het dak of tegen containers. Het wisselen van doeken  is eenvoudig en dus kun je snel en goedkoop het frame voorzien van een nieuwe uiting.

Onze doeken worden gemaakt van diversen materialen bisonyldoek  die geschikt zijn voor binnen en buiten. Voor grotere doeken tegen de gevel gebruiken we meshdoek (gaatjesdoek) zodat de wind er niet teveel vat op krijgt.

Wat voor soort gevel ook, met onze spandoeken zit je goed.