06 520 68 890 kirsha@naaminbeeld.nl

AUTORECLAME

JOUW MARKETINGMACHINE
OP 4 WIELEN

Je bedrijfsauto of wagenpark voorzien van professionele autoreclame?

Als MKB-organisatie beschik je over een of meerdere bedrijfsauto’s. Het is jouw visitekaartje op 4 wielen. En of je nu rijdt of niet, de belettering op je auto, bestelbus of vrachtwagen is altijd en overal zichtbaar. Dan wil je toch dat dit rijdende visitekaartje er goed uitziet?

Reclame op je auto

Ik voorzie jouw auto of wagenpark van professionele autoreclame Met een opvallend creatief design, zodat het perfect aansluit op je huisstijl. Van een eenvoudige autobelettering tot het volledig wrappen van je auto, bedrijfsbus of wagenpark.

Auto laten wrappen

Je auto laten wrappen door een specialist? Ik help je bij het wrappen van je auto op een professionele manier. Van kleine details, tot de volledige auto of bedrijfsbus in je favoriete kleur. Door jarenlange ervaring en het gebruik van kwalitatieve materialen weet je zeker dat het goed wordt uitgevoerd. De kosten voor een deel of volledig wrappen van je auto doen we vooraf in overleg.

Vervangen van autoreclame

Naast het bestickeren of wrappen van je auto of bedrijfsbus zorg ik ook voor het verwijderen of vervangen van de huidige reclame. Van een bestelbus tot een compleet wagenpark. Ideaal voor als het logo niet meer aansluit bij je huisstijl of er niet professioneel uitziet. Binnen no time heb je weer een rijdend visitekaartje met autoreclame om trots op te zijn.

Snel de weg op met nieuwe autobelettering

Een stilstaande bedrijfsauto of bedrijfsbus levert niets op. Breng je auto of bus bij me langs en ik zorg dat er snel nieuwe, professionele autoreclame opzit. En uiteindelijk levert jouw bedrijfsauto of wagenpark weer nieuwe klanten op, dankzij een opvallend creatief design.

Heb je vragen of wil je een afspraak?

Bel 06 520 68 890 of
mail naar info@naaminbeeld.nl

Wil je een keer langskomen
op onze locatie voor een bakje koffie?
Bel of mail gerust voor een afspraak.