06 520 68 890 kirsha@naaminbeeld.nl

TEXTIEL­BEDRUKKING

Wil je als ondernemer een team
sponsoren of in opvallend creatieve
bedrijfskleding lopen? Naam in Beeld
regelt de textielbedrukking voor je.

TEXTIEL­BEDRUKKING
Van sport tot werkkleding bedrukken

Wil je als MKB-ondernemer een team sponsoren of je eigen werkkleding laten bedrukken in regio Bollenstreek? Ik regel het voor je; van kleine tot grote hoeveelheden textielbedrukking, en van truien tot petjes. Alles op maat en van hoogwaardige kwaliteit. Zo lopen je medewerkers of je favoriete sportteam er de komende jaren weer verzorgd bij.

Textielbedrukking: van jassen tot hoodies en T-shirts

Ik ben gespecialiseerd in het full color printen en bedrukken van bedrijfskleding, werkkleding, vrijetijdskleding, sportkleding en kleding voor een speciaal evenement. Denk aan jassen, hoodies, T-shirts, trainingspakken en broeken. Indien gewenst kan ik de kleding ook voor je borduren.

Textielbedrukking voor bedrijven en teams

Door te werken met hoogwaardige machines en dankzij mijn jarenlange ervaring lever ik topkwaliteit bedrukkingen. De textielbedrukking is geschikt voor ieder budget, ongeacht het aantal stuks dat je nodig hebt. Het kan gaan van een aantal truien voor het bedrijf tot het sponsoren van complete voetbalteams.

Textielbedrukking op maat

Samen creëren we een passend kledingstuk voor je medewerkers, sportteam of unieke gelegenheid. Je kunt hierbij zelf een ontwerp aanleveren, of mij een ontwerp laten maken. Met mijn grafische achtergrond zorg ik voor een opvallend creatief ontwerp. Volledig op maat en afgestemd op jouw wensen.

Textiel­bedrukking voor jouw bedrijf nodig?

Bel 06 520 68 890 of
mail naar info@naaminbeeld.nl

Wil je een keer langskomen
op onze locatie voor een bakje koffie?
Bel of mail gerust voor een afspraak.