06 520 68 890 kirsha@naaminbeeld.nl

Over mij

Van het leveren van drukwerk, autoreclame,
buitenreclame, binnenreclame, ontwerp
en drukwerk tot textiel.
Aangenaam, Kirsha Mengelkamp.

Kirsha Mengelkamp:

“creativiteit zit er al van jongs af aan in”

Kleurpotloden en een tekenblok: blijer kon je mij als kind niet maken.
Languit op de vloer, urenlang kleuren, tekenen of knutselen. De creativiteit zat er al op jonge leeftijd in en is nooit meer weggegaan. Het is niet voor niets dat ik ben gaan studeren op het Grafisch Lyceum in Rotterdam.

Van stagiaire tot leidinggevende op Aruba

Tijdens mijn eerste stage heb ik bij een bedrijf in belettering en zeefdruk gewerkt. Dit beviel ontzettend goed. Mijn tweede stage was op het zonovergoten Aruba. Ik kwam terecht bij de krant ‘Dagblad van Aruba’ voor advertentie opmaak. Al snel groeide ik als 21e stagiaire door tot leidinggevende. Dagelijks maakte ik vele uren, waardoor mijn stageperiode eerder afgerond was. Kon ik mooi nog even genieten van dit fantastische eiland.

“Tijdens mijn stages is mijn liefde voor het vak gegroeid.”

Inschrijving bij de KVK

Na mijn stages wist ik zeker dat ik hier meer mee wilde doen. Ik schreef me in bij de KVK als onderneming voor logo’s en huisstijlen. Al snel kreeg ik ook aanvragen voor belettering. Met name voor het bedrukken van shirts, en zo is al snel mijn eerste kleine snijplotter aangeschaft.

“De kippen van mijn ouders werden verbannen. Die ruimte werd benut voor mijn eerste zeefdruk.”

Fulltime zelfstandig ondernemen

Na mijn studie heb ik besloten, naast het runnen van mijn onderneming, om in loondienst te gaan. Puur om meer ervaring op te doen. Dit heb ik nog een aantal keer gedaan, totdat ik echt klaar was om de volgende stap te zetten: fulltime zelfstandig ondernemen. Uiteraard moest ik ook mijn vaders auto van belettering voorzien, hij had geen keuze.

En zo startte ik in 2018 voor de volle 100% met Naam in Beeld.
Ontwerp-drukwerk-sign en print

Buiten de lijntjes

Van logo en huisstijl ontwerp, het leveren van drukwerk, autoreclame, buitenreclame, binnenreclame, ontwerp en drukwerk tot textiel. Voor klanten die positief willen opvallen. Na al die jaren kan je me dus nog steeds blij maken met kleurpotloden en een tekenblok. En ik ga nog net zo vaak buiten de lijntjes.

Ze zeggen niet voor niets: Naam in Beeld – Opvallend Creatief  in vormgeving en realisatie

zin in koffie? Bel of mail mij voor een afspraak

Bel 06 520 68 890 of
mail naar info@naaminbeeld.nl

Wil je een keer langskomen
op onze locatie voor een bakje koffie?
Bel of mail gerust voor een afspraak.