06 520 68 890 kirsha@naaminbeeld.nl

BINNENRECLAME

van winkelreclame, naadloos fotobehang,
bewegwijzering, vloer-en muurstickers,
akoestische panelen tot presentatiewanden.

BinnenRECLAME
Functioneel en sfeerverhogend

Van winkelreclame, naadloos fotobehang, bewegwijzering, vloer- en muurstickers, akoestische panelen, textielframes, freesletters en logo’s tot presentatiewanden. Je kunt online de perfecte uitstraling hebben en een fantastische merkbeleving creëren. Maar als je medewerker of klant op kantoor komt, moet dat gevoel hetzelfde zijn. Ik zorg dat voor jouw MKB-onderneming alles in dezelfde stijl wordt doorgevoerd.

Akoestiek verbeteren met binnenreclame

Binnenreclame gaat verder dan een plattegrond en een informatiepaneel. Denk bijvoorbeeld aan slechte akoestiek in het pand of thuis. Dit kan behoorlijk vermoeiend zijn, zeker tijdens Zoom gesprekken. De oplossing: akoestische panelen, een textielframe, raamdecoratie of extra vloerkleden. Ik regel het voor je, met opvallend creatieve designs.

Privacy verhogen met binnenreclame

Het is fijn om je op kantoor of thuis zo nu en dan even terug te trekken. Of als je een meeting privé wilt doen. Door de inzet van binnenreclame, raamdecoratie of folie op de ramen zorg je op een subtiele manier voor voldoende privacy tijdens werk.

Aangenaam werkklimaat

Een comfortabel werkklimaat is belangrijk voor de productiviteit. Dit creëer je bijvoorbeeld door overzichtelijke bewegwijzering, het afschermen van ruimte met privacyfolie, creatieve vloerstickers of glasgevels die worden voorzien van zonwerende en isolerende raamfolies. Dit alles zorgt het voor een veilige en prettige sfeer. Kortom: binnenreclame is zowel functioneel als sfeerverhogend.

Heb je vragen of wil je een afspraak?

Bel 06 520 68 890 of
mail naar info@naaminbeeld.nl

Wil je een keer langskomen
op onze locatie voor een bakje koffie?
Bel of mail gerust voor een afspraak.