Hoeveel manieren er zijn om beter zichtbaar te worden? Pfoeh, heb je even? Laten we ‘online’ even parkeren. We bekijken je pand. Je weet wel, waar jij prospects en klanten ook echt ontmoet. Dus waar ze de bevestiging willen zien van de dingen die je op je website belooft. Best belangrijk toch?

In deze blog ga ik in op raambestickering. Met raamstickers ben je 24/7 zichtbaar voor je doelgroep. Een goeie sticker straalt professionaliteit uit en is toch voordelig. Maar ik geef je hieronder nog 5 voordelen van de raambestickering van Naam in Beeld.

1. Mooie aankleding van jouw bedrijfspand 

Met raambestickering bereik je een mooie aankleding van je pand. Teksten, logo’s, quotes, tekeningen, je kan je ramen helemaal naar jouw wensen beplakken. Je wilt nog wel naar buiten blijven kijken? Nou, ook dát lossen we perfect op. Met raamstickers verbind je het interieur van je bedrijf naadloos met de buitenkant. Je krijgt één professionele uitstraling.

2. Raamstickers plak je ook perfect aan de binnenkant

Naam in Beeld levert alleen kwaliteit. Waar zit dan in? Onze raamstickers plak je aan de binnenkant. Dat betekent dat we folie gebruiken die aan de mooie (zicht)kant kleeft, zónder dat je inlevert op scherpte of de kleuren. Onze stickers kunnen perfect tegen de felle zon. Ze gaan niet krimpen of ribbelen. Sowieso gaan stickers binnen lang mee doordat regen en kou geen invloed hebben. Wil je raamstickers vervangen dan gaat ook dat binnen heel makkelijk.

3.Ideaal voor kleine en grote gebouwen  

Wij hebben wat afgezweet in menig gigantisch gebouw. Maar Naam in Beeld draait er haar hand niet voor om. We hebben professionele equipment waarmee we veilig overal kunnen komen. Maar hoog blijft het soms… Al is geen gebouw ons te groot, te klein vinden we het ook niet snel. Dus of je nu zzp’er bent, 50 of 5000 medewerkers in dienst hebt: Met mijn team regel ik alles voor je. Van het ontwerp, via printen van de stickers tot en met het professioneel beplakken.

4. Goed betaalbaar en 24/7 zichtbaar 

Raamstickers zijn heel betaalbaar. Zeker in vergelijking met de veel duurdere doos- of acryl letters tegen de gevel. En als jij je pand een beetje slim verlicht, ben je voor weinig 24/7 zichtbaar. Wat betaalbaar is? Neem daarvoor gewoon even contact op. Kost niks en verplicht je tot niks. Het is niet dat ik het niet wil zeggen, maar elk ontwerp is weer maatwerk. Dan kan je maar beter in een keer helder weten waar je aan toe bent, toch?

5. Zowel decoratief als functioneel 

Ik had al verteld dat je met raamstickers een prachtige uitstraling en sfeer kan bereiken. Maar er is meer. Raamstickers zijn ook lekker functioneel. De stickers zorgen namelijk voor de nodige privacy. Ze geven inbrekers geen zicht naar binnen en voorkomen inkijk door collega’s bij vertrouwelijke gesprekken in glazen kantoren. Heb je last van de warmte van de zon? Kies dan zonwerende folie. Spelen er vaak kleine kinderen achter het raam (denk aan kinderdagverblijven) dan wil je niet dat deze geraakt worden door glas mocht er een steen door de ruit gegooid worden. Daarvoor hebben we Veiligheidsfolie. Deze anti breuk folie zorgt we ervoor dat het glas aan elkaar blijft hangen. Kinderen veilig en een stuk minder rommel. Je kunt er gewoon door naar buiten kijken. Zo krijg je een fijne werkomgeving. En meer sfeer is meer werkplezier.

 Raambestickering plakken 

In theorie kan je raamstickers zelf plakken, maar dat is lastiger dan je denkt. Zeker als het om grotere stickers gaat. Je wilt geen luchtbellen of andere oneffenheden, maar je kan niet eindeloos blijven corrigeren. Het is dus zonde als je door verkeerde zuinigheid je sticker sloopt. Wil je een topresultaat? Laat mij ze ook gewoon plakken. Dan ben ik verantwoordelijk. Dat gaat ook nog verreweg het snelst. Als creatieve perfectionist ben ik niet gauw tevreden. Ik onderscheid me dus ook hierin. Details maken het verschil en dat zie je bij mij zeker terug in het resultaat.