“Fleetmarking? Wat is dat?” Dat is je visitekaartje, maar dan op vier wielen. Op je auto, je bestelbus, je vrachtauto; kortom op alles in jouw wagenpark! Waar je ook gaat, dít visitekaartje heb je altijd bij je. Het staat dag en nacht op straat. Bij klanten, voor je deur en op je vakantieadres. Of je nu kiest voor een subtiele strakke sticker of een waanzinnig opvallende carwrap, je bereik is enorm. En zo’n gave bestickering is natuurlijk overal reden voor een leuk gesprek.

Zonder bestickering loop je prospects mis

Bedrijfsauto’s zonder bestickering. Lekker anoniem. Maar zó zonde. Jij en je medewerkers zijn toch trots op je bedrijf? Straal het uit! Maak kennis met Naam in Beeld. Mijn naam is Kirsha, eigenaresse van Naam in Beeld. Mijn klanten komen bij me voor iets bijzonders. Een uitstraling die niemand anders heeft. Ik besticker of wrapp elk vervoermiddel dat jij wilt: je privé-auto, een bedrijfswagenpark, stadsbussen, trams en touringcars of een trein. Al heb je een vliegtuig, bij Naam in Beeld kan het niet gek genoeg.

Professionele bestickering

Natuurlijk mag je je eigen ontwerp aanleveren. Dat komt er perfect uit te zien. Maar mijn allergrootste kracht ligt in het out-of-the-box-ontwerpen. Want 13-in-een-dozijn-bestickeringen zijn er al genoeg. Doe je wat anderen doen, dan val je niet op. Mijn klanten ervaren het effect van opvallen wel en komen graag terug. Met onze bestickering sta je 24/7 in the picture, tegen een aantrekkelijke investering.

Professionele carwrapping

Wil je jouw auto, bedrijfsauto of wagenpark helemaal in een nieuw, hip jasje? Kies dan voor carwrapping. Ook hierbij hou ik van gekke dingen. Ik kleur graag buiten de lijntjes. Dat doe ik met verrassende ontwerpen, die de tongen losmaken. Waar ik ook kom, als ik uitstap heb ik al aanspraak. Met de modernste folies laat ik jouw voertuig er bijzonder en spiksplinternieuw uitzien. Ben je het zat of verkoop je de auto? Dan halen we de duurzame folie er net zo makkelijk weer af.

Promotionele acties

Wil je alleen een tijdelijke actie promoten? Voor een bepaald seizoen, een uniek product of een speciaal event? Prima toch? Want ook dan is reclame maken op je vervoersmiddel een goed idee. Bij Naam in Beeld schakelen we snel en zetten we een onderscheidende reclame er in no time op. Van bakfiets tot bestelbus en van een bedrijfsauto tot een vrachtwagen. We hebben veel ervaring met promotionele acties. En na de actie verwijderen of vernieuwen we de bestickering weer even professioneel.

Snelle levertijden op de door jouw gewenste locatie

Naam in Beeld snapt dat jij niet lang zonder auto kunt. Kom je bij ons voor een bestickering of carwrap, dan maken we vooraf een strakke planning. Je weet dan zeker dat je jouw bedrijfsauto snel weer terug hebt. Bovendien heb je bij ons altijd één vast aanspreekpunt.

En de grootte van jouw wagenpark? Dat maakt niet uit. In overleg bepalen we ook de locatie. Kom je naar de professionele studio van Naam in Beeld in Hillegom of heb je liever dat we op locatie komen? Jij bepaalt het! Maken we snel kennis?

VAN IDEE TOT EN MET PRODUCTIE EN MONTAGE

NEEM NU CONTACT OP VOOR EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK OF OFFERTE