Van oud naar nieuw

Tegenwoordig is folie een echt alternatief voor traditionele renovatiemethoden en zelfs meubels worden ‘gewrapt’ in prachtige foliedesigns. Tegels, houtwerk, meubels, deuren of muren transformeren we tot een exclusief ontwerp. In plaats van een nieuwe aankoop bespaar je hiermee geld en tijd.

De hoge kwaliteit van de folie zorgt voor een makkelijk gebruik in het dagelijks leven. Ook voor lastige oppervlakken zoals werkbladen, deuren en kasten is de folie geschikt. De folie beschermt tegen stoten en krassen. De beschermende laag op de buitenkant van de folie houdt water en stoom tegen zonder dat het invloed heeft op de kleefkracht. Daarom is interieurfolie zeer geschikt in vochtige ruimten, zoals badkamers.

Folies zijn er in alle kleuren en in bijzondere designs met voelbare hout- steen- of leerlook. Folie kan snel worden aangebracht op keuken, kast of balies maar ook op vaste elementen zoals trappen en wanden. Het materiaal hecht goed aan elk glad oppervlak zoals glas, hout, kunststof of metaal.