Nooit meer barstjes of afgebladderde verflagen?

Zou het niet fantastisch zijn? Het kan. Door verf zowel binnen als buiten te vervangen door zelfklevende Avery Façade Film zijn er geen grote en dure onderhoudsbeurten meer nodig. Façade Film is een revolutionaire toepassing voor verduurzaming en revalitisering van vastgoed. Woonhuizen, kantoren en andere soorten onroerend goed worden op deze manier gerestyled of opnieuw gedecoreerd. Façade Film is toepasbaar op kunststof kozijn, aluminium, gecoat en niet-gecoat staal, hpl (High Pressure Laminate) beplating en rvs.

Hoe werkt ‘schilderen met folie’?

De duurzame film wordt eenvoudig en snel in één laag aangebracht op een bestaand oppervlak. De film vormt zich makkelijk naar gebogen en onregelmatige oppervlakken en er is geen droogtijd nodig. Avery Façade Film is verkrijgbaar in een grote keuze standaardkleuren, glanzend, lustre en matte finishes maar is ook op bestelling in de door jou gewenste kleur leverbaar. Na het verlopen van de levensduur van de aangebrachte folies (na 12 tot 15 jaar) kan er eenvoudig een nieuwe folie laag over de bestaande worden aangebracht. Ook een tussentijdse kleurwijziging is daardoor simpel.

Voordelen van Avery Façade Film

  • Direct stofdroog (geen droogtijd zoals bij verf)
  • Geen geur overlast
  • Uitvoering in één werkgang, tijd- en kostenbesparend in vergelijking met traditionele schilder- of gevelrenovatietechnieken
  • Een hoge duurzaamheid tot wel 15 jaar
  • Een verzekerde garantie van 10 jaar
  • Folie is minder belastend voor het milieu en de verwerking is niet schadelijk voor medewerkers en voor de gebruikers van het vastgoed (scholen –kantoren-woningen).
  • Er vindt geen uitstoot van oplosmiddelen plaats en het veroorzaakt geen chemisch afval.